Размер на шрифта:  увеличи   намали 
Брой на посетителите в момента:  1
Уважаеми студенти от катедра КСТ,
Можете да се абонирате за новините от катедра КСТ. За целта е необходимо вашият браузур да поддържа технология Really Simple Syndication (RSS). Получените чрез RSS новини се обновяват автоматично, без да е необходимо да посещавате катедрения сайт. Необходимо е само да се абонирате за новините, като изберете от браузъра си иконата, която се асоциира с RSS  Икона за RSS .

Икона за RSS Габрово Game Jam 2024 19.01.2024, 08:31
Здравейте,
Габрово се готви за още едно зашеметяващо приключение в света на игрите с шестото издание на Габрово Game Jam 2024! Този хакатон, посветен на компютърните и настолните игри, обединява програмисти, писатели, аниматори и художници от цяла страна в едно вдъхновяващо събитие в Музея на хумора и сатирата. То ще се проведе от 26 до 28 януари 2024, и е част от престижния Global Game Jam (http://globalgamejam.org/).
Присъединете се участвате с предварително формиран отбор или създайте екип по време на събитието, за да направите прототип на играта на мечтите си.
През 2024 участниците ще разполагат и със звезден отбор ментори, сред които представители на SYBO, FFW, Lexoro Group, Visteon Corporation, Brainstorm Youth.
Организатори на събитието са Музея на хумора и сатирата и Даниел Ангелов.
Партньори на събитието:
● SYBO Games: Датска компания за видеоигри, създатели на Subway Surfers - основен спонсор на Габрово Game Jam 2024;
● Катедра “Компютърни Системи и Технологии” на Технически университет;
● Сиентиа АД;
● ПЕ 3 Графиксофт ООД.

Пълната информация за Габрово Game Jam 2024 е в приложеното прессъобщение.

.doc   GGJ 2024_ прес.doc (Size: 244.5 KB / Downloads: 40)
 Прочетете цялото съобщение    Всички новини