Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Покана от фирма "Huawei" за участие на студенти в стипендиантска програма
Author Message
tsveti Offline
Administrator
*******

Posts: 566
Joined: Feb 2013
Post: #1
Покана от фирма "Huawei" за участие на студенти в стипендиантска програма
Huawei стартира стипендиантската си програма ICT Talents Training Seeds for the Future заедно с глобалната програма Seeds for the Future.

Програмите са едни от основните социално отговорни кампании на фирмата и имат за цел да откроят най-добрите и мотивирани таланти в сферата на информационните и комуникационни технологии, както и да им предоставят нови възможности за развитие

Тази година наградният фонд на стипендиантската програма е 160 000 евро и Huawei ще награди 80 студента с по 2000 евро.
За целта е необходимо кандидатите да изпрятят CV и мотивационно писмо до 11.11.2022 на hrbulgaria@huawei.com , след което ще имат време до 30.11.2022 да подготвят и заснемат кратко видео до 3 минути на зададена ИКТ тема.

В началото на ноември независимо жури ще разгледа кандидатурите на студентите, включили се в стипендиантската програма и ще излъчи победителите, а през февруари ще има и официална награждаваща церемония.

В същото време глобалната програма Seeds for the Future ще даде възможност на 30 студента да се включат в онлайн обучението в периода 14-21.11.2022, на което ще имат възможност да получат както технически и лидерски умения, така и да обменят опит с таланти от други държави.
През декември най-изявените сред тях ще могат да присъстват на награждаващата церемония в Гърция и да спечелят различни награди.

Кандидатствалите могат сами да изберат дали да се включат в двете програми едновременно или само в една от тях.
03-11-2022, 04:37 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply


Forum Jump: