Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Международно състезание по компютърни мрежи за студенти
Author Message
dgenkov Offline
Administrator
*******

Posts: 74
Joined: Apr 2007
Post: #1
Международно състезание по компютърни мрежи за студенти
Уважаеми студенти,

Интересувате ли се от компютърни мрежи? Учите ли по програмата на Сиско „Мрежова Академия”? Тогава тази покана е за вас!
Българската асоциация на мрежовите академии /БАМА/ в сътрудничество със Cisco Systems International B.V. и университетите в България ви предлагат възможността да участвате в първото състезание по компютърни мрежи за студенти в България – NetRiders 2010.

На какви условия трябва да отговарям, за да участвам в състезанието?

Състезанието е отворено за: (a) лица, които в момента се обучават по програмата „Сиско Мрежова Академия” в курсовете CCNA Exploration или CCNA Discovery или бивши студенти на програмата, които са участвали в курс до три месеца преди началото на състезанието; (b) лица, които ще имат навършени 18 години до 31 декември 2010 г.; © лица, притежаващи валидни потребителско име и Academy Connection ID за достъп до сайта за обучение в момента на регистрацията.

Кога мога да се регистрирам?

Срокът за регистрация е от 15 февруари 2010 г. до 15 март 2010 г., като, за да се регистрирате, е нужно да се свържете с вашия инструктор в университета, който ще ви разясни стъпките, по които да го направите.

Кога ще се проведе състезанието?

Състезанието ще се проведе на 24 март 2010 г. /сряда/ от 16 до 19 ч. в различните университети, заявили участие.

В какво се състои състезанието?

Състезанието се провежда онлайн и протича в две части: теоретична и практическа. Теоричната част се състои от тест със 100 въпроса, на които трябва да отговорите за 60 минути. Практическата част включва задача на Packet Tracer (софтуерен симулатор, предназначен за безплатна употреба от обществото на „Мрежова Академия”) и отговор на 10 въпроса върху задачата в рамките на 60 минути.
Всички въпроси и задачи са на английски език.

Какви награди мога да спечеля?

Победителят ще спечели специална камера Flip Ultra II HD Camcorder, Model U2120B (на парична равностойност $200). Първите трима в класирането печелят изключителната привилегия да представят България на международното състезание по компютърни мрежи NetRiders Challenge 2010, което ще се проведе онлайн на 07 юли 2010 г. в София и други градове по света. Наградата за първите петима победители от международното състезание е пътуване до централата на Сиско Системс в Сан Хосе, САЩ.

Не се колебайте, регистрирайте се сега!
16-02-2010, 09:16 AM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply


Forum Jump: